Just nu på Invito

Våra stundande och kommande evenemang & happenings

Servis sökes!

 

Nu söker vi även personal till vårt härliga serveringsteam på Invito! Är du driven, serviceminded, stresstålig och har samma genuina intresse för mat som oss? Och självklart vill du jobba i en modern miljö med toppenkollegor?  Ja då är det bara att söka!

 

Skicka in din ansökan till sundsvall@invitobar.se så tar vi det därifrån. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

Jonas Dahlbom’s gästspel 27/28 mars 2019

 

 

WOW vilka fantastiska kvällar det blev! Vi är alldeles tagna och otroligt tacksamma över all fin kritik ni gett oss. Stort tack till alla er som besökt oss under gästspelet.
Nedan ser ni ett litet collage med bilder från kvällarna.

 

 

 

 

 

________

JONAS DAHLBOM till INVITO!

Den 27 och 28 mars har vi den stora äran att ha prisbelönte kocken Jonas Dahlbom på plats hos oss i restaurangen. Han kommer att bjuda på en fantastisk 5-rätters avsmakningsmeny – i kombination med ett noga utvalt vinpaket.

Jonas har en minst sagt imponerande och gedigen meritlista. Utöver vinsten i Årets Kock 1996 kom han bland annat fyra i Bocuse D’or 2005,
och coachade Tommy Myllymäki (Årets kock 2007) när han vann guld i EM 2014 och brons i Bocuse D’or 2015!

Nu senast ingick han i smakteamet för Sebastian Gibrand i Bocuse D’or (2018-19) som tog silver både i VM och EM.

Menyn (inkl vinpaket) kostar 1495:-/pp
Boka på 060-153900

Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

________

DJ Daniel Westin

Nu kommer Bar-DJ Daniel Westin att spela skivor hos oss varje lördag från klockan 21. Ta med dig kompisgänget och sväng förbi på någon drink. Varmt välkommen in!

 

 

 

 

________

 

 

 

VÄNNA Gårdskött på Invito

Torsdag den 25 oktober höll vi i ett evenemang tillsammans med Vänna Gårdskött. De  berättade om sin ekologiska köttproduktion, sina produkter och sålde smaktallrikar.

Självklart även tillsammans med god dryck av olika slag. En kväll där vi ville stötta våra lokala bönder och deras verksamheter.

Vi siktar på fler såna här samarbeten i framtiden!

 

 

 

________

Veckans Vegetariska

 

 

Nu har vi som standard att alltid ha en ny spännande vegetarisk rätt varje vecka som val på lunchmenyn. Se lunchmenyn för denna veckas alternativ.

________

 

 

 Tio år sedan vi satt här..

För tio år sedan öppnade jag Invito i Sundsvall. Redan första veckan fick vi en bokning av Rod Stewart som var på besök i stan. Både jag och min personal blev riktigt nervösa… Men allt gick bra – och Rod gav oss betyget ”the best Italian food I’ve eaten outside Italy”.

Gissa om vi blev stolta…

Tack alla ni som besöker Invito! Nu kör vi tio år till!  //Freddie

 

 

 

 

________