Just nu på Invito

Våra stundande och kommande evenemang & happenings

Jonas Dahlbom’s gästspel 27/28 mars 2019

 

WOW vilka fantastiska kvällar det blev! Vi är alldeles tagna och otroligt tacksamma över all fin kritik ni gett oss. Stort tack till alla er som besökt oss under gästspelet.
Nedan ser ni ett litet collage med bilder från kvällarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

________

 

 

 

Ny köksmästare sökes!

 

Nu har vår köksmästare Rasmus bestämt sig för att resa iväg till varmare breddgrader efter flera års trogen tjänst hos oss. Vi önskar honom all lycka till och vill nu passa på att välkomna dig som är ute efter nya utmaningar till vårt härliga team på Invito!

Vi vill att du (som oss) älskar mat, har ett öga för kvalitet och detaljer samt är duktig på köksekonomi. Sedan önskar vi att du är intresserad av nya trender och att du är en naturlig ledare som älskar att leda ditt team.

Känner du dig manad att leda arbetet med att skapa en fantastisk smakupplevelse åt våra gäster?

Skicka in ditt CV och några rader om dig själv direkt till freddie@invitobar.se – eller kom in och presentera dig hos oss i restaurangen.

Tjänsten blir tillgänglig i början av Maj.

Vi ser fram emot din ansökan!

//Teamet på Invito

 

 

 

________

 

 

JONAS DAHLBOM till INVITO!

Den 27 och 28 mars har vi den stora äran att ha prisbelönte kocken Jonas Dahlbom på plats hos oss i restaurangen. Han kommer att bjuda på en fantastisk 5-rätters avsmakningsmeny – i kombination med ett noga utvalt vinpaket.

Jonas har en minst sagt imponerande och gedigen meritlista. Utöver vinsten i Årets Kock 1996 kom han bland annat fyra i Bocuse D’or 2005,
och coachade Tommy Myllymäki (Årets kock 2007) när han vann guld i EM 2014 och brons i Bocuse D’or 2015!

Nu senast ingick han i smakteamet för Sebastian Gibrand i Bocuse D’or (2018-19) som tog silver både i VM och EM.

Menyn (inkl vinpaket) kostar 1495:-/pp
Boka på 060-153900

Varmt välkommen!

 

________

 

 

 

DJ Daniel Westin

Nu kommer Bar-DJ Daniel Westin att spela skivor hos oss varje lördag från klockan 21. Ta med dig kompisgänget och sväng förbi på någon drink. Varmt välkommen in!

 

 

________

 

 

VÄNNA Gårdskött på Invito

Torsdag den 25 oktober höll vi i ett evenemang tillsammans med Vänna Gårdskött. De  berättade om sin ekologiska köttproduktion, sina produkter och sålde smaktallrikar.

Självklart även tillsammans med god dryck av olika slag. En kväll där vi ville stötta våra lokala bönder och deras verksamheter.

Vi siktar på fler såna här samarbeten i framtiden!

 

 

________

Veckans Vegetariska

Nu har vi som standard att alltid ha en ny spännande vegetarisk rätt varje vecka som val på lunchmenyn. Se lunchmenyn för denna veckas alternativ.

________

 

 Tio år sedan vi satt här..

 

För tio år sedan öppnade jag Invito i Sundsvall. Redan första veckan fick vi en bokning av Rod Stewart som var på besök i stan. Både jag och min personal blev riktigt nervösa… Men allt gick bra – och Rod gav oss betyget ”the best Italian food I’ve eaten outside Italy”.

Gissa om vi blev stolta…

Tack alla ni som besöker Invito! Nu kör vi tio år till!  //Freddie

 

 

________