Kvalitet framför kvantitet

SE VÅR MENY NEDAN

Genom att kombinera den Italienska matlagningskonsten med dom förstklassiga råvarorna från Norrland så skapar vi något fantastiskt. Se vår á la carte-meny nedan.

Förrätter

  • Tartaro - Tartar

    Tartar på oxfilé, friterad schalottenlök, saltbakade betor, picklade senapsfrön och pepparrot.

     


    149:-

  • Vitello - Kalvbräss

    Pankofriterad kalvbräss, sallad på örter, picklade tomater och tryffelmajonnäs.

     


    149:-

  • Antipasti – Antipasti

    Blandade charkuterier, pesto och oliver.

     


    149:-

  • Zuppa di funghi - Svampsoppa

    Svampsoppa, krutonger, syrad grädde och rökt renhjärta.

     


    119:-

  • Pesce - Hälle

    Syrad hälleflundra, dill vinegrette, krutonger och sallad på gurka, äpple och fänkål.

     


    149:-

  • Pizza di funghi - Svamppizza

    Liten pizza med svamp, västerbottenost, ostronskivling, champinjon och syrad lök.

     


    99:-

  • Pizza di chevre - Pizza med chevre

    Liten pizza med betor, chevre, valnöt och honung.

     


    99:-

Varmrätter

  • Filetto di manzo – Oxfilé

    Oxfilé med krispiga jordärtskockor, salvia, rostad vitlökskräm, lök, morot och murkelsås.

     


    299:-

  • Anatra - Vildand

    Vildand med rostad pumpa, lardo, stekta kantareller och rödvinssky smaksatt med kaffe och hasselnöt.

     


    229:-

  • Coda di bue - Oxsvans

    Oxsvansragu, potatispuré, syrad lök, rostat bröd och syrad grädde.

     


    199:-

  • Ippoglosso - Hälleflundra

    Hälleflundra, dillbakad morot, spetskål, vitvinssky med havtorn, forellrom och rökta blåmusslor.

     


    249:-

  • Di manzo – Oxfilépasta

    Pappardellepasta, oxfilé, soltorkad tomat, schalottenlök, vitlök, persilja, vitt vin och oliv olja.

     


    229:-

  • Funghi - Svamppasta

    Tagliatelle, rostad portabello, friterad ostronskivling, råhyvlad champinjon och grädde.

     


    199:-

  • Lavagna - Svarta tavlan

    Varje vecka erbjuder vi en ny maträtt på svarta tavlan.

     


    Dagspris

Dessert

  • Formaggio – Osttallrik

    Osttallrik med marmelad.

     


    99:-

  • Cloudberry - Hjortron

    Vaniljpannacotta, hjortron, kaksmulor och vaniljglass.

     


    79:-

  • Cioccolato – Choklad

    Chokladkaka, rostade hasselnötter, havtornssorbet och hyvlad mörk choklad.

     


    79:-

  • Tiramisu – Tiramisu

    Klassisk Tiramisu

     


    79:-

  • Caramelle al caffé – Kaffegodis

    2 chokladtryfflar.

     


    60:-

  • Gelatto – Glass

    Lingonglass och havtornssorbet.

     


    75:-

Pizza

  • Pizza di Formaggio – Ost

    Mozzarella, Pecorino, ricotta smaksatt med örter, Parmigiano Reggiano.

     


    159:-

  • Pizza di Prosciutto – Skinka

    Mozzarella och lufttorkad skinka

     


    149:-

  • Pizza di Manzo – Oxfilé

    Oxfilé, syrad schalottenlök, rökt fläsk och dragon.

     


    175:-

  • Pizza di Alce - Älg

    Renkorv, älgkorv, rökt renhjärta, Västerbottenost, ostronskivling och lingon.

     


    169:-

  • Pizza di salami – Salami

    Salami, tryffelpecorino och mozzarella.

     


    149:-

  • Pizza di Antipasti – Antipasti

    Salami, prosciutto, coppa, oliver och mozzarella.

     


    169:-

  • Pizza di Margherita – Margherita

    Tomatsås, buffel mozzarella och basilika.

     


    139:-

  • Pizza di Funghi - Svamp

    Västerbottenost, ostronskivling, champinjon och syrad lök.

     


    149:-

  • Pizza di chevre - Chevre

    Betor, chevre, valnöt och honung.

     


    149:-

Barnmeny

  • Oxfilépasta

    Oxfilépasta
    Grädde och Parmigiano reggiano.

     


    99:-

  • Pannkakor

    Vaniljglass och sylt.

     


    69:-

  • Pizza bambino

    Tomatsås, ost och lufttorkad skinka.

     


    69:-

  • Pizza bambino margarita

    Tomatsås och ost

     


    69:-

  • Pizza bambino salami

    Tomatsås, ost och salami.

     


    69:-

Veckans lunch

  • Måndag

     

    Pannbiffar med bacon och ost, gräddsås, lingon och potatismos

    Mandelbakad alaskafilé med brynt smör och potatispuré

    Kycklingpasta med champinjoner och broccoli

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

  • Tisdag

     

    Baconlindad kyckling med gorgonzolasås och rostad potatis

    Pocherad kapkummel med rostade betor och vitvinssås

    Pasta med chorizo, champinjoner och grädde

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

  • Onsdag

     

    Wallenbergare med klassiska tillbehör

    Pocherad hokfilé med kräftstjärtar, hummersås och dillkokt potatis

    Baconpasta med chilli och vitlök

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

  • Torsdag

     

    Högrevschili med ris och gräddfil

    Ugnsbakad torsk med brynt smör, pepparrot och potatispuré

    Viltskavspasta med champinjoner

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

  • Fredag

     

    Fläskfilé med rostad potatis, bearnaise och vitlöksstekta haricot verts

    Dillbakad alaskafilé med citrusmajonäs och potatispuré

    Pasta med rökt lax och spenat

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito