Norrland möter Italien

SE VÅR MENY NEDAN

Genom vår unika kombination av den Italienska matlagningskonsten med Norrländska råvaror så skapar vi något utöver det vanliga. White Guide håller med - se vår á la carte-meny nedan.

Förrätter

  • Burrata med syltade tomater, krutonger, krispig lök & balsamico.

     

     


    95 kronor

  • Löjrom med mandelpotatisterrine, syrad grädde, lök & dill.

     


    195 kronor

  • Tartar på skuren oxfilé, blekselleri, brödsmulor & parmesanmajonnäs.

     


    149 kronor

  • Liten blond pizza med grönkål, pecorino & valnötter.

     


    99 kronor

  • Liten pizza med Nduja (ganska stark bredbar salami), mozzarella & ruccola.

     


    99 kronor

Varmrätter

  • Fylld pasta, svamp, grädde, lök, vitlök & spenat.

     


    169 kronor

  • Pasta med Nduja (ganska stark bredbar salami), salsiccia, pancetta, tomat, vitlök, lök & fänkål.

     


    199 kronor

  • Pasta med blåmusslor, chili, vitlök, persilja, vitt vin & saffranspicklad fänkål.

     


    229 kronor

  • Pasta med oxfilé, salsa alle erbe, vitt vin, grädde & lök.

     


    230:-

  • Risotto med friterad ostronskivling, sauterad svamp & parmesan.

     


    210 kronor

  • Oxfilé med rotsellerikräm & bakad rotselleri, nakde champinjoner, picklad lök & tryffelsky.

     


    330 kronor

  • Röding med morotskräm, bakad spetskål, sardellfräst grönkål & brynt mandelsmör.

     


    285 kronor

  • Oxkind med krämig polenta, syltad pumpa & sauterad svamp.

     


    229 kronor

  • Rotselleripuré med bakad rotselleri, marconamandel, inlagd pumpa & friterad mandelpotatis.

     


    229 kronor

Dessert

  • Tiramisu med riven mörk choklad.

     


    99 kronor

  • Glass och sorbet.

     


    79 kronor

  • Tryffel & biscotti.

     


    59 kronor

  • Kvällens utbud av ostar med marmelad.

     


    99 kronor

  • Grappaprovning med 2 grappa, tryffel & dubbel espresso.

     


    150 kronor

Barnmeny

  • Oxfilé med bakad rotselleri & aioli.

     


    99 kronor

  • Pasta med oxfilé, grädde och parmesan.

     


    99 kronor

  • Pasta med tomatsås & mozzarella.

     


    79:-

  • Pizza Bambino med prosciutto & mozzarella.

     


    89 kronor

  • Pizza Margherita med mozzarella & basilika.

     


    89 kronor

Pizza

  • Pizza med mozzarella & basilika.

     


    149 kronor

  • Pizza med Nduja (ganska stark bredbar salami), mozzarella & ruccola.

     


    159 kronor

  • Pizza med prosciutto, salsa verde & soltorkade tomater.

     


    165 kronor

  • Pizza med Coppa (lufttorkad fläskkarré), vitlök och chiliolja.

     


    159 kronor

  • Blond pizza med tallegio, parmesan, pecorino & mozzarella.

     


    159 kronor

  • Blond pizza med grönkål, pecorino & valnötter.

     

     


    149 kronor

Veckans lunch

  • Måndag

    Pannbiff med potatismos, gräddsås, pressgurka & rårörda lingon

    brödbakad alaskafilé med dillmajonnäs & potatispuré

    Pasta carbonara med bacon & pesto

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: Krämig svamppasta med spenat, grädde & vitt vin

  • Tisdag

    Flygande jakob med ris & jordnötter

    Ugnsbakad sej med pepparrotskräm, rödbetor & potatispuré

    Pasta med chorizo & krämig paprikasås

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: Krämig svamppasta med spenat, grädde & vitt vin

  • Onsdag

    Wallenbergare med klassiska tillbehör

    Fiskgryta med aioli, räkor & kokt potatis

    Kycklingpasta med soltorkad tomat & vitlök

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: Krämig svamppasta med spenat, grädde & vitt vin

  • Torsdag

    Lammfärsbiffar med stekt potatis & rosmaringräddsås

    Pocherad hokifilé med hummersås, räkor & blomkålspuré

    Kycklingpasta med soltorkad tomat & vitlök

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: Krämig svamppasta med spenat, grädde & vitt vin

     

  • Fredag

    Helstekt fläskkotlett med råstekt potatis & persiljesmör

    Dillbakad alaskafilé med gräslöksmajonnäs & potatismos

    Kycklingpasta med soltorkad tomat & vitlök

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: Krämig svamppasta med spenat, grädde & vitt vin