Norrland möter Italien

SE VÅR MENY NEDAN

Genom vår unika kombination av den Italienska matlagningskonsten med Norrländska råvaror så skapar vi något utöver det vanliga. White Guide håller med - se vår á la carte-meny nedan.

Förrätter

  • Tartaro - Tartar

    Tartar på innanlår, tryffelsmetana, solroskärnor och picklad lök.

     

     


    160:-

  • Vitello – Kalv

    Tunt skivad långbakad kalv med friterad kapris, ruccola och tomatmajonnäs.

     


    150:-

  • Barbabietola – Betor

    Bakade gulbetor, pumpakärnor, karmelliserad getost, bryntsmör och sherryvinäger.

     


    140:-

Varmrätter

  • Filleto di manzo - Oxfilé

    Oxfilé med polenta, bakad och picklad morot samt rödvinssås.

     


    330:-

  • Carne di maiale – Gris

    Porchetta (rullad, bakad fläsksida) smaksatt med gremolata, oliver, citron samt potatispuré.

     


    240:-

  • Merluzzo – Torsk

    Smörbakad torsk, bakad potatis fylld med örter, brynt smör och citron.

     


    260:-

  • Pappardelle – Pasta

    Oxfilépasta med smak av vinäger och dragon. Pankoströ och parmesan.

     


    240:-

  • Risotto - Risotto

    Risotto med rotselleri, lök och friterad grönkål.

     


    200:-

Dessert

  • Cioccolato – Choklad

    Chokladtart med kaffesirap och vaniljglass.

     


    125:-

  • Pannacotta - Pannacotta

    Hallonpannacotta med rostad vitchoklad.

     


    125:-

  • Gelato – Glass

    Vaniljglass, chokladglass och hallonsorbet.

     


    85:-

Barnmeny

  • Oxfilé

    Oxfilé med potatispuré och rödvinssås.

     


    110:-

  • Pasta med oxfilé

    Pasta med oxfilé och parmesan .

     


    110:-

  • Torsk

    Torsk med potatispuré och brynt smör.

     


    110:-

Veckans lunch

  • Måndag

    Pannbiff med stekt potatis, löksky och lingonsylt

    Mandelbakad alaskafilé med brynt smör och potatispuré

    Viltskavspasta med champinjoner

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: gnocchi med rostad broccoli, brynt smör & hasselnötter

  • Tisdag

    Högrevsgryta med champinjoner, rökt sidfläsk och potatispuré

    Kokt torsk med ägg- & persiljesås och kokt potatis

    Viltskavspasta med champinjoner

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: gnocchi med rostad broccoli, brynt smör & hasselnötter

  • Onsdag

    Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

    Fiskgryta aioli, räkor och kokt potatis

    Viltskavspasta med champinjoner

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: gnocchi med rostad broccoli, brynt smör & hasselnötter

  • Torsdag

    Kyckling med rostad sötpotatis & fetaostkräm

    Örtbakad alaskafilé med basilikaaioli och potatispuré

    Viltskavspasta med champinjoner

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: gnocchi med rostad broccoli, brynt smör & hasselnötter

  • Fredag

    Lammfärsbiffar med rostad potatis och rosmaringräddsås

    Pocherad kapkummel med hummersås, kräftstjärtar och potatispuré

    Viltskavspasta med champinjoner

    Caesarsallad med kyckling eller räkor

    Lasagne della invito

    Veckans veg: gnocchi med rostad broccoli, brynt smör & hasselnötter